Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz Trabzonspor'da kaldı - SPOR - Yeni Gazete - Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti.

Burak Yılmaz Trabzonspor / Burak Yılmaz Trabzonspor'da kaldı - SPOR - Yeni Gazete - Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti.. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Trabzonspor burak yılmaz'in boşluğunu dolduramadı. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Twitter'da takipçimiz olun ve günün en önemli haberlerini takip edin. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ...
Burak Yılmaz, Trabzonspor'daki 61. golünü Fenerbahçe'ye ... from im.haberturk.com
Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Çin süper ligi ekiplerinden beijing guoan ile yollarını ayıran burak yılmaz, trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. €2.80m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı.

Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi.

Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Hürriyet'te yer alan habere göre, burak yılmaz ile trabzonspor'un prensipte anlaştığı öğrenildi. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Burak yılmaz'a 500 bin tl para cezası verilecek. ifadelerini kullandı. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Golcü arayışlarını sürdüren trabzonspor'da burak yılmaz için resmi temasların başlayacağı ifade edildi. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. İlgi̇li̇ haber forvete servet harcayan trabzonspor, kral`ına kavuştu! Fanatik'te yer alan habere göre trabzonspor, burak yılmaz ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama.

Trabzonspor, beijing'e 4 milyon euro teklif etmişti. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi için beijing guoan kulübüyle 3. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor.

Burak Yılmaz attı Trabzonspor kazandı
Burak Yılmaz attı Trabzonspor kazandı from img1.aksam.com.tr
Burak yılmaz konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Ağaoğlu, burak'a şu anda 500 bin lira para cezası verildi. Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi için beijing guoan kulübüyle 3. Trabzonspor, yılın transferini yaparak burak yılmaz'ı renklerine bağladı.

Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak.

Trabzonspor kulübü'nün resmi internet sitesinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Burak yılmaz, trabzonspor'dan yıllık 3.5 milyon euro alacak. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. Galatasaray 2 1 trabzonspor burak yılmaz maç sonu açıklama. Trabzonspor transfer haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri futbolarena'da. Trabzonspor'da forma giyen burak yılmaz, alacaklarıyla ilgili tartışmalar üzerine açıklama yaptı. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi için beijing guoan kulübüyle 3. Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor. Ç in'de futbol yaşamına devam eden burak yılmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yılmaz, aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense.

Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Profesyonel futbolcu burak yılmaz'ın transferi için beijing guoan kulübüyle 3. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Probleminden kurtulan ve kondisyon eksiğini de kapatan burak yılmaz, beşiktaş'ın ligde pazar günü trabzonspor'la oynayacağı bir diğer zorlu mücadeleye de özel olarak hazırlanıyor.

Burak Yılmaz Beşiktaş'a transfer oldu. Burak Yılmaz'ın ...
Burak Yılmaz Beşiktaş'a transfer oldu. Burak Yılmaz'ın ... from images.performgroup.com
Sevgili trabzonsporlular, kulübümüz bugün 50 yaşında. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Kulüp, burak yılmaz'ı transfer ederken; Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Sefa yılmaz, aykut demir ve luis ibanez ile yollarını ayıracak. Trabzonspor, eski gol kralı burak yılmaz'a kavuşuyor.

Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı.

Burak yılmaz, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamayla beşiktaş'a teşekkür etti ve trabzon'da kalmak istediğini açıkladı. Burak yilmaz konusu burak yılmaz'ın transferi konusunda da başkan usta'nın yoğun mesai verdiğini dile getiren saral, burak'ın burak yılmaz'ın yıldız olduğu yer trabzonspor'dur. Trabzonspor'dan burak yılmaz ve stoper transferi için resmi açıklama! Sporx'in, trabzonspor, burak yılmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği iddiasına kulüp başkanı ahmet ağaoğlu'ndan yanıt gecikmedi. Ayrıca burak trabzonspor forması giydiği 2.5 yıllık sürede 90 maçta 58 gol kaydetmişti. Trabzonspor, forvet hattına son 5 yılda 100 milyon tl'yi aşan transfer yaptı ama burak yılmaz'ın yerini dolduramadı. Trabzonspor, burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yılmaz, aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense. Çin ekibi beijing guoan'dan ayrılan burak yılmaz, uzun süredir görüşme halinde olduğu trabzonspor'a imza attı. Trabzonspor eski futbolcusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak için artık gün sayıyor. Trabzonspor'un burak yılmaz hayali gecikmeli de olsa gerçek oldu. Göndermek için gün saydığı burak yılmaz'ın bu hareketi taraftarları şaşırtmadı.burak yılmaz'ın trabzonspor kariyeri yine olaylı bir şekilde son bulmuş oldu. Profesyonel futbolcu burak yılmaz' ın kulübümüze kesin transferi konusunda, beijing sinobo guoan f.c.

Yılını kutlamaya hazırlanan trabzonspor, eski golcüsü burak yılmaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı burak yılmaz. Trabzonspor, burak yılmaz transferini kap bildirdikten sonra, burak yılmaz'ın taraftara seslendiği videoyu yayınladı.